Om

1. januar 2021 startet jeg i ny jobb i ny bransje, som CGO (Chief Growth Officer) i Applied Autonomy

Applied Autonomy leverer kunnskap, løsninger og tjenester for bærekraftig autonom transport.

I mai 2017 var jeg tilbake i Telecom-bransjen. Det føles som å komme hjem.  Telenor er mitt nye hjem.  Jeg skal jobbe i Telenor Business og har tittelen Head of CLM @ Campaign Development. Kort fortalt, digitalisere og automatisere ulike typer dialog mot kunden, slik at kunden får riktig innhold til riktig tid. Dette blir spennende… Det kommer flere oppdateringer her også!

Fra 2014 til 2017 arbeidet jeg som Kommersiell Direktør i Molte AS.

I mars 2015 ble selskapene Webcast, Toxic, VideoWorkshop og redaksjonen i Sportmedia er etablert i ett selskap, under navnet Molte.

Molte hjelper deg med alt fra utvikling av visuell identitet til omfattende 3D-animasjoner, redaksjonell bistand, publikasjoner, annonser, brosjyrer og annen grafisk formgivning. Molte er også ett av landets største tilbyder av live video-overføring på internett (webcast).

Vi er så heldige at vi har noen av Norges største selskap og merkevarer på kundelisten. Norges Fotballforbund, Telenor, Statoil, Eltek, Kreftforeningen, NAF, Orkla, Nets, Skarland Press og Teknisk Ukeblad er noen av de som er med på å gjøre arbeidsdagen vår utfordrende og spennende.

Fra mai 2012 til desember 2013 jobbet jeg som Administrerende direktør i Apéritif AS og Edit Communication AS.

Jeg har 19 års erfaring fra privat næringsliv, hovedsakelig telekombransjen. Jeg har jobbet som leder fra 2003. Mitt ansvarsområde har vært innen salg, markedsføring, forretningsutvikling, strategi, produktutvikling, kundebehandling og ledelse. Jeg var med å starte opp det norske markedet for SMS baserte tjenester for tredjeparts bedrifter som i dag omsetter for over 1. milliard.

Jeg jobbet 12 år i NetCom med mobile innholdstjenester, og er vel den i dag som har jobbet lengst med dette i Norge. Tittelen Innholdssjef var jeg den første som fikk i Norge. Digitale medier kan jeg. Jeg har også stor kjennskap til andre bransjer som digitaliserer sine tjenester, slik som medie-, musikk-, spill-, bok- og tv-bransjen. Og ikke minst mobilbetaling. Har i tillegg vært mye innvolvert i sosiale medier, apps, content marketing og annonseprodukter blant annet.

mariushalle@gmail.com: 93022000

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s