Nytt selskap med lang historie

Molte_logoWebcast, Toxic, Mikla, Video Workshop og redaksjonen i Sportmedia har slått seg sammen til ett selskap, under navnet Molte AS. Sammen leverer vi et bredt spekter av tjenester og et rikere produksjonsmiljø for innhold.

Molte hjelper deg med alt fra utvikling av visuell identitet til omfattende 3D-animasjoner, redaksjonell bistand, publikasjoner, annonser, brosjyrer og annen grafisk formgivning. Molte er også ett av landets største tilbyder av live video-overføring på internett (webcast).

Vi er så heldige at vi har noen av Norges største selskap og merkevarer på kundelisten. Norges Fotballforbund, Telenor, Statoil, Eltek, Kreftforeningen, NAF, Orkla, Nets, Skarland Press og Teknisk Ukeblad er noen av de som er med på å gjøre arbeidsdagen vår utfordrende og spennende.

Din content partner
For å knytte varige kunde-relasjoner trenger selskaper og merkevarer en stadig økende mengde engasjerende innhold. Med bred kompetanse og alt produksjonsutstyr ‘på huset’ kan vi hjelpe deg med alt fra å bygge og etablere egne kanaler til å fylle dine eksisterende kanaler med riktig innhold.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s