Bli en vinkjenner du og!

Luktesansen er noe av det viktigste redskapet vi mennesker har. Le Nez du Vin hjelper deg med å sette ord på dufter, og er et uvurderlig hjelpemiddel for glade vinelskere så vel som for profesjonelle.Le nez du vin -mariushalle

De som har en forkjærlighet for brennevin eller kaffe, kan også glede seg over spesialtilpassede sett som gir deg enda større glede av det vi har i kopp eller glass. Med dette verktøyet lærer du å beskrive det du drikker. Mere informasjon finner du i artikkelen under.

http://www.aperitif.no/Nyttige-verktoey/nytt-i-butikken/Bli-en-mester-paa-aroma-med-Le-Nez-du-Vin

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s